Ny jobb med maskinførerbevis

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Kommende maskinførerkurs:

Mandag 20.mai 2019 kl 17.00 på Stovner i Oslo med felles teori.
Adresse: Aasta Hansteensvei 1

Kurset starter med felles teori, deretter kan kjøring avtales individuelt slik det passer best for deg!
Kjøringen foregår i Nittedal

LEDIGE PLASSER

Vi starter med felles teori som tar 5 dager, deretter avtaler vi kjøring individuelt.

Vi tilrettelegger kjøreopplæringen slik at det passer best for deg (dagtid, kveld evt. helg)

Ta kontakt for påmelding!

Undervisningsopplegg:
Nor Truck og maskinførerskole ble etablert i 1983, og har over 25 års erfaring i å utdanne truck- og maskinførere. Vi er en opplæringsbedrift godkjent av Norsk Sikkerhet Sertifisering. Det er ikke lov å kjøre masseforflytingsmaskiner uten tilstrekkelig og påbudt opplæring. Den kan du ta her hos oss.

Undervisningsopplegg

Teoridel: består av modul 1.1 og 2.1, og dekker all teori for alle masseforflytningsmaskiner.

Vi benytter godkjent lærebok (Angerman) og har spesielt tilrettelagt for deg med fremmedspråk, dysleksi, konsentrasjonsvansker osv. Vi har også lydbok tilgjengelig. Mye visuell undervisning, som er lett å forstå.

Vi har stor fokus på sikkerhet og at de som deltar på kurs hos oss skal kunne fullføre og bestå uten vanskeligheter.

Det er mulig å kun ta teorikurs, dette koster 5000,- pr person. Teoridelen kan arrangeres hos hver enkelt bedrift dersom det er flere som skal ta den, eller i våre lokaler i Oslo/Nittedal.

Kjøreopplæring
I tillegg kan vi tilby kjøreopplæring og utstedelse av førerbevis for klassene M2, M4 og M6. Dette er de mest brukte maskintypene (gravemaskin, hjullaster og dumper).

Teoridelen kan arrangeres hos hver enkelt bedrift, eller i våre lokaler i Oslo/Nittedal.

Praksis utføres sentralt på østlandet/Nittedal.

Priser

Teori, felles grunnmodul 1.1 og masseforflytningsmaskiner 2.1 kr 5000 pr pers, inkludert læremateriell, samt enkel bevertning. Kjøreopplæring kr 15.000 per person pr klasse. Dette inkluderer modul 3.1 og 4.1 for aktuell maskinklasse.

Kampanjetilbud:
Teori for alle maskinklasser og fullstendig opplæring i valgfri klasse M2 (gravemaskin) eller M4 (hjullaster) kun kr. 12.000 pr pers!

Dersom du ønsker begge maskinklassene, får du dette til markedets absolutt laveste pris; kun kr. 20.000

Du får alle påkrevde moduler i disse prisene, og ved endt kurs har du kompetanse-bevis for gravemaskin og/eller hjullaster.

Vi har stor fokus på sikkerhet og at flest mulig skal klare maskinførerkursene hos oss uten større vanskeligheter. Alle som har deltatt på våre maskinførerkurs har bestått!